Siirry pääsisältöön

Sanoituksia

 Sä oot siinä, mut silti tunnen ikävää

Saan kaiken, mut mitä se sit sisältää

Ei ei mitään, ei kummempaa

Enkö minä riitä, miten minut huomioidaan


Kun aurinko laskee, sinivalo valaisee

Pitää mut hereillä, korkealla sykkeen

Feedi pullollaan, kaikki saatavissa

Mieli maassa, oon ku digivankilassa


Kuka tekis emojin, tähän tunnetilaan

Seuraan vain sivusta, tää maailma palaa

Anonyymit, nää tyypit siellä laukoo

Kommenttikenttää kuka meistä valvoo


        Kuvituskuva: pixapay

Kommentit

  1. Wau! Puhutteleva sanoitus, tunteita täynnä. Tämä täytyisi kuulla säestettynä. Mihinkä musiikkigenreen tämän sävellyksen sijoittaisit?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suomalaisia taiteilijoita

Mariska  eli Anna Maria Rahikainen   on Emma-palkittu helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen räppipitoinen soololevy ”Tarkasta tämä” julkaistiin 2002. Hänet tunnetaan mm. Mariska & Pahat sudet yhtyeestä. Oman musiikkinsa lisäksi Mariska tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä sanoittajista. Hän on kirjoittanut kappaleita mm. Jenni Vartiaiselle, Anna Puulle, Egotripille ja Jari Sillanpäälle. Mariska on voittanut Vuoden kappale-Emman, Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun, Vuoden kotimaisen radiobiisin sekä Vuoden iskelmän. Mariska on aloittanut myös lastenrunouden. Haluan tuoda tietoisuuteen sen, että kappaleen taustalla on vielä isompi taiteilija kuin mitä itse kappaleen esittäjä on. Taiteilija joka on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen, eli tehnyt sen kokonaan. Laulaja on usein vain tulkitsija muiden tekemään sovitukseen. Tästä syystä joissain kappaleissa voi olla tulkinta ongelmia, sillä sanoitukset eivät ole laulajan omia kokemuksia.  Jussi TwoSeve

Joulutalot

Marraskuu on kulunut Joulutalot -tapahtumaa järjestäessä. Olemme tehneet tuotteita myyntiin kovalla kiireellä.  Olen päässyt tekemään puukäsitöitä, askartelua, betonitöitä, markkinointia, tuotekuvausta, somistusta ja koulun tilojen stailausta. Magneettisydämet on tehty saneerauslaastista.   Naulataulut olivat 2019 Joulutaloissa suosittu tuote. Yhteen tauluun kuluu 216 naulaa. Kuvassa on oksa,  joka on pystytetty betoniin. Valokartioita. Alle saa paristokäyttöisen tuikun mikä valaisee kartion kauttaaltaan. Tuotekuvausta Betoniin valettu oksa sai valot.